ماهی اسنپر امپراتور

ماهی اسنپر امپراتور

ماهی اسنپر : اسنپرها خانواده‌ای از ماهی‌ها هستند که در انواع و اقسام شکل‌ها و در جای جای کره‌ی زمین یافت می‌شوند. از انواع ماهی های آب شور می باشند و دسته‌ای از این ماهی‌ها مثل اسنپرهای قرمز به عنوان غذا برای انسان‌ها استفاده می‌شوند و برخی دیگر مثل اسنپر امپراتور و یا اسنپر راه راه آبی به آکواریوم‌ها زیبایی حیرت آوری می‌بخشند. بدون شک بسنده کردن به یک متن در مورد این ماهی‌ها در حق آن‌ها اجحاف بزرگی است. 

ماهی اسنپر
ماهی اسنپر

در اولین متن‌مان در مورد خانواده‌ی اسنپرها به اسنپر امپراتور خواهیم پرداخت.

محل اصلی زندگی و دیگر مشخصات کلی

اسنپر امپراتور از خانواده‌ی اسنپرها است. زادگاه اصلی این ماهی زیبا اقیانوس هند و قسمت‌های غربی اقیانوس آرام است. با این تفاسیر، پر واضح است که این ماهی در زمره‌ی ماهی‌های آب شور است. این ماهی در عمق 5 تا 180 متری از سطح آب و در کنار تپه‌های مرجانی یا صخره‌ای زندگی می‌کند. اسنپرهای امپراتور کف شنی و مسطح را برای گذران روز خود ترجیح می‌دهند. میانگین طول آن‌ها 60 سانتی متر است اما در شرایط ایده‌آل تا 116 سانتی متر نیز رشد می‌کنند. سنگین‌ترین ماهی اسنپری که تا به حال دیده شده است، 32.7 کیلوگرم وزن داشته است. امپراتور قرمز می‌تواند بین 15 تا 20 سال و حتی بیشتر نیز عمر کند. خوشبختانه این ماهی‌ها در محیط‌های پرورش ماهی نیز قابلیت تکثیر دارند و از این رو نگهداری آن‌ها در آکواریوم، زندگی آن‌ها را در محیط‌های طبیعی‌شان دچار خطر نمی‌کند. از این ماهی همچنین به نام‌های اسنپر امپراتور قرمز، امپراتور قرمز و بریم* دولتی نیز یاد می‌شود.

ماهی اسنپر
ماهی اسنپر

شرایط نگهداری در آکواریوم

نگهداری از اسنپرهای امپراتور کار تقریبا سختی است. سخت نه از آن رو که مراقبت ویژه‌ای می‌طلبد، بلکه از این منظر که برای نگهداری یکی از این اسنپرها شما به آکواریومی‌حداقل 1000 گالنی ( 3700 لیتری ) نیاز دارید. اسنپرهای امپراتور قرمز جوان تا حدودی خجالتی هستند و برای حمایت از آن‌ها شما باید آکواریوم بزرگ‌تان را پر از مکان‌های مخفی شدن کنید.

شرایط آب

دمای آب آکواریوم این بریم‌های دولتی باید بین 22 تا 24 درجه‌ی سانتی‌گراد باشد. pH آب این ماهی‌ها می‌بایست بین 8.1 تا 8.4 تثبیت گردد. SG آب نیز باید بین 1.020 تا نهایتا 1.025 باشد. 

* بریم (Bream) به دسته‌ای از ماهی که شامل لترینوس‌ها، اسکالاپسیس‌ها، بلیکاها و… می‌شود، اطلاق می‌گردد.

 

منابع:

  1. www.tfhmagazine.com
  2. www.fishlore.com
  3. en.wikipedia.org

نویسنده مطلب: mortazavi

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *